Wie zijn wij?______ Meer info over Bonalba______TeKoop _____info@bonalba.org ---HHome

Meer info over Bonalba en omgeving:

Bonalba is een 9 en 18 holes golfresort op slechts 15 autominuten vanaf Alicante stad en Alicante vliegveld. De badplaatsen San Juan (10 kilometer witte zandstranden) en El Campello (prachtige boulevard) zijn binnen 10 autominuten te bereiken. Beide badplaatsen worden in de zomermaanden voornamelijk bevolkt door Madrilenen en door de locale bevolking. Vooral San Juan biedt veel typisch Spaanse strandrestaurantjes en strandbarretjes, de zogenaamde chiringiutos, die tijdens de warme zomermaanden tot in de vroege uurtjes geopend zijn. Je kunt strandstoelen en parasols huren en genieten van een heerlijk dagje zee. Laat je onderdompelen tijdens een van de vele Spaanse fiestas, compleet met vuurwerkspektakels!

El Campello heeft een kleine jachthaven voor de watersportliefhebber. Alicante heeft een veel grotere en luxere jachthaven, en tijdens de zomermaanden is dit een van de vele aanmeerhavens van grote cruises. Besluit je richting Benidorm te gaan, dan zul je al gauw merken dat deze overvolle stranden nauwelijks rust en privacy bieden. Als je toch graag tussen de touristen zit, ga dan eens voor de verandering naar Altea, Calpe, Denia, Polop, Javea, Gueadalest of Albir Playa, het overwintergebied van gepensioneerden van alle nationaliteiten.

Bonalba straat rust en schoonheid uit en is een perfecte resort om heerlijk even een paar dagen bij te komen of te golfen. San Juan (Sant Joan) en El Campello zijn meer intiemere badplaatsen en hebben veel meer te bieden op het gebied van het echte Spaanse leven!

Golf & Spa Bonalba hoort bij Muchamiel, maar is een mini-dorp op zichzelf. Het centrale punt is de rotonde met enkele bars, makelaarskantoren, en twee kleine supermarkten, ééntje zelfs met Nederlandse produkten.
Bonalba heeft een Nederlandse tandarts en Nederlands sprekend dierenarts. Voor een Nederlandse huisarts rijd je naar San Juan. Het academisch ziekenhuis in San Juan is binnen 10 minuten per auto te bereiken.

Het golf clubhuis van Bonalba heeft een groot tropisch zwembad met glijbaan en een afgesloten speeltuin wat vanaf mei tot oktober geopend is. In de winter is het zwembad deels overdekt en kun je er ook gebruikmaken van de Spa & Sauna, een beautysalon, een kapsalon en een fitnesszaal. Je betaalt wel entree, maar dan mag je gebruik maken van alle faciliteiten. Je kunt een seizoens-abonnement. Er is een bar waar je drankjes kunt kopen en het clubhuis heeft een goed dagrestaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren (alleen in het weekend). Het golf winkeltje biedt de laatste golfmode en bijpassende accessoires. De driving-ranche ligt aan de andere kant van de berg en hier kun je rustig aan je perfecte swing oefenen. Je betaalt 1 euro voor een emmertje golfballen (35 stuks) en je mag er zo lang oefenen als je wilt.

Er zijn 3 grote Shopping Centra in de buurt op maximaal 15 autominuten rijden vanaf Bonalba. Bijna iedere dag is er wel ergens een markt te bezoeken. Op woensdagochtend in het nabijliggende dorp Muchamiel, El Campello en in Benidorm.

Zorg dat je een auto huurt, want Bonalba ligt op 5 autominuten verwijderd van het dichtsbijzijnde dorp Muchamiel wat alles te bieden heeft zoals grotere supermarkten (o.a. de Mercadona). Supermarkt Carrefour ligt in San Juan op nog geen 5 autominuten van Bonalba verwijderd.


 

Link direct naar woningen in:

Bonalba

El Campello

Busot

Alicante (stad)

-------------------------

Belangrijke tel. nr. Bonalba e.o.:

Tandarts Geerlings: 965 959 714

Internet Telefonica: 1004 (duur)

Internet Netllar: 902 90 76 35
(minder dan euro 15,-/maand)

Golf & Spa Bonalba: 965 955 955
http://www.golfbonalba.com/

Veterinario Bonalba: 965 959 867

Taxi: 965 252 511

Alarm nummer: 112

Huisarts Beekhuis: 606 265 469

Huisarts E De Bie: 667 714 484

Makelaar (Bonalba.org): 6900 688 70